LFÖ @ Bar Ö

Details
Start:

March 25 - 22:00

End:

March 26 - 04:00

Event Category:

Bar event

Website:
Event Website
Venue

Bar Ö

LFÖ on konemusiikkiin painoittunut klubi joka on syntynyt tarpeesta tuoda erilaista elektronista musiikkia ja sen tekijöitä esille.
Tällä kertaa voit nähdä ja kuulla viisi settiä omalaatuista konemusiikkia, live-elektroniikkaa ja live-visuaaleja (by Circus Lounge).

Triggerfish: Triggerfish tekee konemusiikkia, jossa melodiat ovat suuressa roolissa ja käyttää kappaleissaan myös laulunauhoituksia. Musiikissa esiintyy klubimusiikin elementtejä ilman genren asettamia rajoitteita.

Beefswell: Eksyi eräänä kesäyönä 2019 (kai?) Kosmoksen Asteroid-lavalle ja on siitä lähtien harrastanut härskiä bassolinjojen kopiointia. Musiikissa tasapainoillaan Trancen ja kuuntelukelpoisuuden rajamailla.

Hasabens: Hasabens on konemusiikin fiilistelijä, jonka setissä kuullaan vaikutteita mm. 90-luvun Goa Trancesta.

Elossa: Orgaanisen ja elektronisen symbioosi kutsuu sisäänpäinluotaaviin syvyyksiin, hypnoottisten rytmien sekä tummien harmonioiden äärelle.

knkv™: knkv™ tutkii musiikissaan digitaalista audiokorruptiota ja äänen kierrättämistä. Tulossa on matka kaaoksen ja rauhan välille. knkv™ tarjoilee setin elektronista musiikkia joka on vaikuttunut mm. ambient, glitch ja idm genreistä.

22:00-04:00
Vapaa pääsy/Free entry

Linnankatu 7, Turku

Opening hours
Mon – Thu 16 – 02
Fri – Sat 16 – 04.30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram